ÅHF hem > Aktuellt  > Vi deltar i AlandicaDebatt 13-14.6

Ålands handikappförbund kommer att delta i AlandicaDebatt den 13.6 kl. 15-19 och den 14.6 kl. 9-13 genom att ha en monter med roll-up på Alandica. Temat för dagarna är Norden i förändring.

Ålands handikappförbund kommer anordna seminarium i rum Saggö den 14.6 kl. 11-12. Erfarenhetsexpert Eva Ringwall berättar om sin situation och sin syn på vilka möjligheter och begränsningar som finns för personer med psykiska funktionsnedsättningar när det gäller att kunna arbeta.
Läs mer på hemsidan: www.alandicadebatt.ax/har-alla-lika-mojligheter-arbe…. Kostnadsfritt och ingen anmälan krävs.

Förbundet är även medaktör i nätverket Bärkraft och därmed medarrangör av evenemanget Forum för samhällsutveckling IV som i år anordnas i samband med Alandica debatt den 13.6 kl. 12.30-16 eller kl. 18-20,30 på Alandica. Om du är intresserad av att delta i evenemanget klicka på länken www.barkraft.ax/forum-samhallsutveckling/forum-samhallsutveckling-iv . Vi hälsar alla hjärtligt välkomna att besöka vår monter under dessa dagar!