ÅHF hem > Aktuellt  > Ålands handikappförbund söker vikarierande verksamhetsledare till Fixtjänst

Fixtjänst är en arbetsverksamhet inom Ålands handikappförbund för personer med psykisk eller fysisk funktionsnedsättning. Vid verksamheten finns snickeri, flaggtillverkning, monteringsavdelning samt återbruksverkstad.

Utöver verksamhetsledaren finns tre arbetsledare, en jobbcoach och ett trettiotal timanställda arbetstagare. Verksamhetsledaren leder det dagliga arbetet vid Fixtjänst och ansvarar för Fixtjänsts verksamhet, ekonomi och personal.

Vi söker en person med organisations- och ledarförmåga, som är kreativ, flexibel och praktisk samt har förmåga att inspirera och utveckla verksamheten. Vi förutsätter att du har social kompetens och god förmåga att bemöta människor som befinner sig i varierande livssituationer.

Kompetenskrav: Lämplig utbildning på högskolenivå med social inriktning samt erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Arbetet innehåller mycket administration, så erfarenhet av administrativt arbete är en fördel.

Lön: Enligt landskapets tjänstekollektivavtal

Vikariatet sträcker sig under perioden: 1.10.2018-30.9.2019

Ansökan märkt ”Vikarie Fixtjänst” lämnas till: Ålands handikappförbund r.f. Skarpansvägen 30, 22 100 Mariehamn, alternativt sänds till: info@fixtjanst.ax, senast den 7.9.2018 kl. 15.

Närmare upplysningar lämnas av Fixtjänsts verksamhetsledare Yvonne Larpes tel. 22 735. Mer information om Fixtjänst hittar du på hemsidan: www.fixtjanst.ax