ÅHF hem > Aktuellt  > Positiva gruppen fortsätter – välkommen med!

Nästa träff för den positiva gruppen är torsdagen den 20.9 kl 13.30 – 15.00 och träffarna fortsätter vara varannan torsdag under hösten. Temat för nästa träff 20.9 är böcker. Har du kanske läst någon bra bok den senaste tiden som du vill tipsa om eller bara annars vill komma och lyssna på olika tankar. Alla är välkomna, ingen anmälan krävs och det är kostnadsfritt att delta.

Tanken är att vi ska träffas för att prata om livet, inspirera varandra och lära känna nya människor som kanske blir nya vänner för livet. Vi fokuserar på möjligheter och resurser i ett positivt klimat.

Varje träff kommer att ha ett tema och dessa teman kommer bestämmas senast gången innan. Exempel på teman kan vara mat, bakning, böcker, resor, personlig utveckling, rädslor, sociala mediers påverkan, trädgård, musik eller annat som kan intressera gruppens medlemmar.

Vid frågor och funderingar tag kontakt med gruppledaren Emelie Börman per e-post emelie.borman@hotmail.com

Ingen anmälan  – Kostnadsfritt – Välkomna!