ÅHF hem > Aktuellt  > Positiva gruppen fortsätter – välkommen med!

Den positiva gruppen fortsätter och träffar varannan torsdag (jämn vecka) under hösten 2018. Datum för kommande träffar under november är 15.11 och 22.11 (OBS! ändrat datum) kl. 13.30-15.00. Nästa träff 15.11 kommer också att ha temat mat och bakning annars varierar temat varje gång. Alla är välkomna, ingen anmälan krävs och det är kostnadsfritt att delta.

Tanken är att vi ska träffas för att prata om livet, inspirera varandra och lära känna nya människor som kanske blir nya vänner för livet. Vi fokuserar på möjligheter och resurser i ett positivt klimat.

Varje träff kommer att ha ett tema och dessa teman kommer bestämmas senast gången innan. Exempel på teman kan vara mat, bakning, böcker, resor, personlig utveckling, rädslor, sociala mediers påverkan, trädgård, musik eller annat som kan intressera gruppens medlemmar.

Vid frågor och funderingar tag kontakt med gruppledaren Emelie Börman per e-post emelie.borman@hotmail.com

Ingen anmälan  – Kostnadsfritt – Välkomna!

Textstorlek
X