ÅHF hem > Aktuellt  > Bemötandepriset delas ut på Internationella funktionshinderdagen den 3 december 2018

För att uppmärksamma Internationella funktionshinderdagen den 3 december delar Ålands handikappförbund åter ut bemötandepriset till någon som verkligen anstränger sig för att bemöta personer med funktionsnedsättning på ett bra sätt. Någon som ser människan i första hand och inte funktionsnedsättningen.

Vill du nominera någon – gör så här för att nominera: Skriv en kort motivering varför personen/arbetsplatsen/företaget du vill nominera borde vinna priset. Skicka namn och motivering till info@handicampen.ax eller posta till Ålands handikappförbund, Skarpansvägen 30, 22100 Mariehamn. Det går även att personligen besöka oss eller ringa 018-527 361 mån-fre kl. 9-15. Vi vill ha nomineringarna senast den 23.11.2018. Obs ingen av förbundets eller föreningarnas anställda kan nomineras.

Vi delar ut priset den 3.12.2018. Mer detaljer av programmet för handikappdagen följer inom kort!

Textstorlek
X