ÅHF hem > Aktuellt  > Dans workshop med Sally Davison från DanceAbility

Den 3.12.2019 firas den internationella funktionshinderdagen och förbundet kommer att uppmärksamma dagen bl.a. genom att bjuda in Sally Davison, danslärare i det internationella DanceAbility nätverket. 

Sally Davison ska hålla två dansverkstäder i Alandicas musiksal den 2.12.2019.

DanceAbility ger alla möjlighet att uppleva dans och att uttrycka sig själva kreativt med sin kropp. Varje persons kropp talar på ett originellt sätt och DanceAbility ger alla möjlighet att delta, ses och höras som de är. DanceAbility uppstod ur frågan: ”Vad betyder det att säga att alla kan dansa?” och svarar på frågan: ”Hur kan vi inkludera alla?”, som direkt fokuserar på bristen på delaktighet i vårt samhälle.

Workshopen med DanceAbility är en unik möjlighet och vi skulle vilja inbjuda åtminstone en medlem från varje förening att delta. Ju mer mångfald desto mer skapar de rikedom. Det finns inga begränsningar för deltagandet, alla är välkomna och behöver ingen tidigare danserfarenhet eller -kunskap.

Det blir två olika tillfällen den 2.12:

Dagworkshop 10–15 (med lunch 12–13, lunch på egen bekostnad)
Kvällsworkshop 18–20

Antal deltagare är begränsat till 20 personer. (Om fler är intresserade kommer vi naturligtvis se vad vi kan göra i det fallet.) Vänligen notera att sista anmälningsdag är den 15.11.2019.

Mera om workshop och videor om DanceAbilitys arbete finns här: http://danceabilityfinland.com/daf/

Om du vill anmäla dig eller har mera frågor kontakta Emilia: emilia.liesmaki@handicampen.ax.

Textstorlek
X