Ålands Hörselförening

Aktuellt

HÖSTMÖTE
Kallelse med agenda för höstmötet som hålls i Ålands Sjöfartsmuseum, auditoriet lördagen den 18 november kl 15.00. Efter sedvanliga förhandlingar kommer museipersonal att med hjälp av illustrationer berätta om museifartyget Pommerns framtid, ett ämne som det varit mycket debatt om. Bra ljudanläggning och skrivtolk på plats garanterar god hörbarhet. Efter mötet bjuder föreningen på kaffe med bröd och bjuder på entré för dem som vill besöka muséet. Välkommen att anmäla dej till mötet på tel 527365 eller mejla horselforeningen@handicampen.ax senast 15 november kl 12.00.

BUSS/BÅTRESA TILL SOLNA
Lördagen den 9 december bär det av till Nordens största köpcenter Mall of Scandinavia i Solna. Inom centret finns förutom över 200 butiker, restauranger, biograf och mycket annat. Buss avgår till Berghamn, Eckerö från Bussplan kl 07.30 och vi är tillbaka i Mariehamn kl 22.30. Avgift per deltagare endast € 10,- i vilken ingår sjöfrukost. Välkommen att anmäla dej på tel 527365 senast onsdag 29 november kl 12.00. Välkommen!

ALLSÅNGSCAFE
Torsdag 9 november kl 18.00 är det åter dags för allsångscafé i HandiCampen med Kjell Brändström och Börje Troberg som allsångsledare. Arrangemanget är ett samarbete mellan Hörselföreningen och Ålands Neurologiska förening. Anmäl dej gärna på tel 527375, Benita så kaffebrödet räcker till!

DATAKURS FÖR NYBÖRJARE
Finns ett fåtal platser kvar till nybörjarkursen med tio kurstillfällen och början i januari. Vänligen anmäl dej på tel 527365. Kursledare: Jörgen Wikstrand. Egen laptop fordras.

BATTERIFÖRSÄLJNING
Medlemmarna hänvisas till föreningens kansli som är bemannat mån-tis 9-15 och ons 9-12 samt i samband med hörselrådgivarnas mottagningar. Det mesta även i tillbehörsväg finns i lager. Batterier finns att köpa även hos Backmans Optik, Apoteken och Clas Ohlson.


Videoguider för din hörsel

Här kan du se på film hur du:
– byter batteri
– rengör hörapparaten
– byter filter mm.


Medlemsbrev 2017