ÅHF hem > Aktuellt  > Anvisningar för att skydda personal, styrelsemedlemmar, medlemmar, besökare och samarbetspartners från Covid-19-smitta

Uppdaterad 11.5.2020

Ålands handikappförbund följer kontinuerligt med och informerar om situationen med det nya coronaviruset/Covid-19. Förbundets medlemmar och målgrupper ingår i riskgrupperna och vi behöver vara särskilt måna om att följa myndigheternas allmänna restriktioner gällande sociala kontakter. I Finland och på Åland råder undantagsförhållanden från och med 18.3, vilket också begränsar förbundets verksamhet.

Förbundets kansli

Från och med måndag 1.6 är kansliet igen öppet måndag-torsdag kl. 9-15 och fredag kl. 9-13.

Om du känner av förkylningssymtom eller har kommit hem från en utlandsresa för mindre än 14 dagar sedan ska du inte komma till kansliet.

Trots att kansliet öppnar kan det vara bra att i första hand kontakta oss via telefon eller mail. Vi erbjuder exempelvis möten via telefon, Teams, Zoom eller liknande.

Tänk på god handhygien!

Du når oss på

  • Susanne Broman, verksamhetsledare, 040 189 7421, susanne.broman@handicampen.ax
  • Harriet Storsved, personligt ombud 040 189 7474, harriet.storsved@handicampen.ax
  • Iréne Johansson, reception 22 360, reception@handicampen.ax
  • Emilia Liesmäki, rättighetsutbildarprojekt, kommunikation och evenemang, 040 189 7431, emilia.liesmaki@handicampen.ax
  • Gunilla Nordlund, rättighetsutbildarprojekt, bulletinen och kommunikation 040 189 7431, gunilla.nordlund@handicampen.ax

Förbundet konstaterar att vi alla har ett ansvar för att försöka förhindra smittspridningen. Varje medlemsförening skilt ansvarar för sin verksamhet och sin personal, men förbundet önskar att föreningarna följer de nationella officiella rekommendationerna och direktiven som ges.

Kontakta din förening om du har några frågor gällande din funktionsnedsättning och coronaviruset eller för att veta om status med dina aktiviteter/evenemang.

Föreningarnas kontaktuppgifter hittar du på förbundets hemsidas startsida eller genom att ringa till 018-22 360.

Viktiga länkar om Coronaviruset (tryck på länken för att ta dig till informationen)

 

Textstorlek