ÅHF hem > Aktuellt  > Anvisningar för att skydda personal, styrelsemedlemmar, medlemmar, besökare och samarbetspartners från Covid-19-smitta

Uppdaterad 25.6.2020

Ålands handikappförbund följer kontinuerligt med och informerar om situationen med coronaviruset/Covid-19. Förbundets medlemmar och målgrupper ingår i riskgrupperna och vi behöver vara särskilt måna om att följa myndigheternas rekommendationer.   

Undantagsförhållandena i Finland upphör 16.7, men fortsättningsvis gäller vissa speciella rekommendationer för att minska och förhindra smittspridning. 

Förbundets kansli  

Kansliet är öppet som vanligt måndag-torsdag kl. 9-15 och fredag kl. 9-13.  

Trots att kansliet är öppet kan det vara bra att i första hand kontakta oss via telefon eller mail. Vi erbjuder exempelvis möten via telefon, Teams eller liknande. 

Om du känner av förkylningssymtom ska du inte komma till kansliet. Vi ber alla respektera de rekommendationer om 14 dagars karantän som gäller för vissa länder (uppdaterad information finns på statsrådets hemsida här https://valtioneuvosto.fi/sv/forstasidan). Varken personal, styrelse, föreningsmedlemmar eller andra besökare ska komma till kansliet inom 14 dagar om man har rest från ett land med reserestriktioner.  

Vi ordnar endast möten och sammankomster med få deltagare tills vidare, och i mån av möjlighet väljer vi digitala möten. 

Tänk på god handhygien och att hålla avstånd till andra människor! 

Du når oss på: 
Susanne Broman
verksamhetsledare, 040 189 7421, susanne.broman@handicampen.ax
 
Harriet Storsved
personligt ombud, 040 189 7474, harriet.storsved@handicampen.ax
 
Iréne Johansson
reception 22 360, reception@handicampen.ax
 
Emilia Liesmäki
rättighetsutbildarprojekt, kommunikation och evenemang, 040 189 7431,
emilia.liesmaki@handicampen.ax
 
Gunilla Nordlund
rättighetsutbildarprojekt, bulletinen och kommunikation 040 189 7431,
gunilla.nordlund@handicampen.ax 
 


Förbundet 
konstaterar att vi alla har ett ansvar för att försöka förhindra smittspridningen. Varje medlemsförening skilt ansvarar för sin verksamhet och sin personal, men förbundet önskar att föreningarna följer de nationella officiella rekommendationerna och direktiven som ges. 

Kontakta din förening om du har några frågor gällande hur coronaviruset eventuellt påverkar föreningens planerade aktiviteter/evenemang.  

Föreningarnas kontaktuppgifter hittar du på förbundets hemsidas startsida eller genom att ringa till 018–22 360 

Viktiga länkar om Coronaviruset (tryck på länken för att ta dig till informationen) 

 

Textstorlek