ÅHF hem > Fixtjänst > Vårt arbete

Fixtjänst

Vårt arbete

Arbetsmöjligheter för dig med fysisk eller psykisk funktionsnedsättning!

Arbete på dina villkor!
Även om ett heltidsarbete är för ansträngande så kan det fungera alldeles utmärkt att arbeta deltid med passande arbetsuppgifter. Samtidigt får man träffa arbetskamrater och vara en del av en arbetsgemenskap.

Fixtjänst erbjuder en trevlig arbetsplats där du kan arbeta efter din egen ork och förmåga. Alla arbetstagare har individuellt anpassade arbetstider, vilket innebär att du själv kan påverka din arbetstid. Du får timlön för de timmar du jobbar och det är fullt möjligt att vara anställd hos Fixtjänst även om du har pension. I samarbete med din kommun diskuterar vi oss fram till ett arbetsavtal som fungerar bäst för dig och dina villkor.

Våra avdelningar
Vid Fixtjänst kan du arbeta med snickeri-, sömnads- eller monteringsarbete. Du kan prova att arbeta med olika saker för att se vad du tycker att passar bäst för dig. Vi kan också ordna att du får göra praktik vid ett företag eller en organisation som du är intresserad av.

Vi hjälper även till med att planera för framtiden, om det är aktuellt med att söka arbete på den öppna arbetsmarknaden eller att påbörja en utbildning.

Tycker du att det låter intressant så kan du ringa oss så får du mera information. Du kan också prata med socialkansliet i din kommun, din ams-handläggare eller andra kontaktpersoner i din närhet så kan de hjälpa dig att ta kontakt.

Du får gärna komma på ett studiebesök till oss och bekanta dig med vår arbetsplats!

Välkommen!

Textstorlek